dk alarmsikring 857x183

SelectaDNA-mærkning
Unik SelectaDNA-væske på dine værdier

Forebyg indbrud og tyveri med SelectaDNA mærkningskit

SelectaDNA Kit er designet til at private og virksomheder, institutioner og offentlige instanser kan forebygge indbrud og tyveri ved at mærke og beskytte ejendele med en nærmest usynlig SelectaDNA væske med UV-sporstof. I hvert kit indeholder både væske og mikroprikker en unik kode. Den unikke kode registreres til en ejers kontaktoplysninger i SelectaDNAs internationalle database.

De medfølgende sikringsmærker til døre og vinduer er en advarsel om at man har mærket sine ejendele og knyttet dem til en bestemt ejer. Hvis ejendele bliver stjålet, kan de nemt spores til den retmæssige ejer og knytte kriminelle til specifikke gerningssteder.
På denne måde tager krimielle en høj risiko og et spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

SelectaDNA kit kan bruges til mange ejendele bl.a.:fladskærms-TV, bærbare computere, kameraer, malerier, antikviteter, smykker, møbler, kunst, lamper, værktøj, maskiner, cykler, sports- og bådudstyr og meget andet.

FNA-mærkede ejendele beskytter mod indbrud med op til 85%

SelectaDNA mærkning kit 1
Indhold:

DNA væske til mærkning af 25 enheder, skiltepakke, gratis adgang til registrering i DNA database.

Priser fra 795,- inkl. moms

kontakt os for mere information eller bestilling.